söndag 4 mars 2012

Dags ta Karlskrona!

Karlskrona lyckades efter jäkligt stort besvär besegra Östersund med 2-1 i matcher och om det kan man tycka mycket. Ett är att KHK är klart överskattat. Det andra är att Vita Hästen troligen kommer få möta ett Karlskrona med lättare axlar efter den tyngd som släppte ikväll.

På onsdag smäller det först i Karlskrona där jag faktiskt tror att hemmalaget kan besegra ett lite matchovant Vita Hästen. Däremot när det vänder för match på fredag så tror jag KHK står utan chans. Ett fullsatt och påtänt "himpa" lär bidra till ett heltaggat Hästen som kommer avgöra redan i första perioden. Sen vinner laget på lördagen av bara farten.

Lite kanske jag överdriver lättheten Hästen kommer gå vidare på men jag tror helt enkelt man är starkare. KHK har fått kämpa hela året bara för att nå dit dom är nu medan Vita Hästen glidit dit på en skridsko. När andra städer tänt till hela året har vi i Norrköping gäspat oss genom serien. Det är istället nu allt börjar och skulle det ta slut innan det ens började så är det kanske inte fiasko men ändå ett stort bakslag.

Så här går det.

Karlskrona - Vita Hästen: 3-2
Vita Hästen - Karlskrona: 5-2
Vita Hästen - Karlskrona: 5-3

Där har ni det!


2 kommentarer:

  1. helt ärligt...vilken planet kommer du ifrån.....Ett är att Karlskrona är klart överskattat! tror du å¨fullaste allvar att det är några lingonlag kvar i playoff spelet? Hästen kommer dock få duktigt me dick nu...var så säker!

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte heller på allvetaren!
    Hästen kommer nämligen vinna med 2-0 i matcher.
    Dom kommer ånga på i Karlskrona och vinna med 6-2 sedan i ett som sagt fullsatt himpa vinna med 4-0...var så säker ;)
    /Danne

    SvaraRadera