torsdag 3 januari 2013

Vita Hästens Johan Karlsson på hal is - tappar Stefan Erkgärds?

På folkbladets nätbilaga kan du läsa att storebror Stefan Erkgärds går ut och berättar att hans bror Johan Erkgärds blivit orättvist behandlad. Självklart gör han rätt som stöttar sin bror och vi alla håller nog med Stefan i sitt resonemang. Klubben har gjort fel. Han säger han kommer köra på som vanligt och det kan man bara hoppas. Om Hästen även skulle tappa sin bästa back så har den här soppan kostat alldeles för mycket.

Hela intervjun finns här:
http://www.folkbladet.se/sport/default.aspx?articleid=6269946

I artikeln uttalar sig även Johan Karlsson från Vita Hästen och han visar tydligt att han inte har koll på någonting. Han säger: "Det är olyckligt att diskussionen omfärdas av så mycket felaktig ryktesspridning och spekulationer. Jag hoppas för allas skull att det här ärendet stängs nu och att fokus åter kan riktas mot den tuffa uppgiften att klara av allettan."

När han dessutom säger han bara fått fåtalet reaktioner på detta så talar han ju emot sig själv. Ena stunden säger han att ärendet omfattas av "mycket felaktig ryktesspridning" för att i nästa säga att reaktionerna varit få. Hur ska han ha det?

Men om Vita Hästen nu inte vill ha ryktesspridning kanske man borde hanterat ärendet annorlunda från början? Norrköping är en liten stad och jag som inte ens bor där kan på några minuter lista ut det mesta i den här soppan. Det är inte svårt att hitta folk med insyn. 

Men Johan Karlsson, vilka rykten är det som är felaktiga? Svara gärna på den frågan. Du kan inte lägga locket på och vägra kommentera något alls förutom att enbart hänga ut spelaren Johan Erkgärds och sedan förvänta dig komma undan med "inga kommmentarer, nu går vi vidare". Du ska vara jäkligt glad att jag inte jobbar på NT för då hade jag sökt upp både dig och Marcus Lannsersund från Bemanningsproffsen med Janne Josefssons metoder och då hade ni varit tvungna lägga korten på bordet och faktiskt stå till svars. 

Om ni gjort rätt från början hade vi sluppit den här soppan, det kan inte Vita Hästen eller Bemanningsproffsen skylla på oss runt omkring klubben. Jag trodde Vita Hästen nu för tiden var en proffesionell klubb men tyvärr fick jag nu bilden av motsatsen. För till exempel, ingen tror väl Peter Hunt i IFK Norrköping hade låtit en sponsor styra laguttagningar för en bagatell som detta? 

Johan och Marcus ska istället vara glada ett Vita Hästen inte spelar i allsvenskan för då hade detta blivit riksnyheter och tycker dom det är jobbigt nu så kan de ju tänka på hur det hade blivit då.

3 kommentarer:

  1. Bra skrivet. Återigen visar Vita Hästen (Johan Karlsson) att man är långt ifrån en professionell klubb. Ett ärende stängs när sanningen kommit fram, om inte kommer spekulationerna att fortsätta. Stå upp som en man och berätta sanningen. Vita Hästen har klantat sig å det grövsta vilket kommer att kosta många sympatier. Jag är ytterst tveksam om jag ska fortsätta stötta Hästen.

    SvaraRadera
  2. Vita Hästen är rent historiskt en förening som tillhör svensk ishockeys Svarta Får (borde väl få Comviq/Tele2 att sponsra)! Och än en gång att man inte lyckas få annat än kufar att engagera sig i klubben! En fjant (JK) som lyssnar, bockar och bugar för en sponsor som inte kan skilja på arbete och person, hör väl knappast hemma i styrelsen för en idrottsförening? JK ska ju naurligtvis stå upp för sina spelare, men kurage och gott omdöme är inget som den kraken begriper sig på! Mycket har man genomlidit som supporter till VH, men nu är "råttet mågat" som Ledin skulle ha sagt! Aldrig mera Himmelstalundshallen, och framtida sponsorpengar hamnar på helt annat håll än den Fårskocken! Bemanningsproffsen är ju dessutom sålt, men kanske kunde den svartsjuke fjanten sin uppdragsgivare Eklöf att ryta till!

    SvaraRadera
  3. Håller med. Några mer resor från Stockholm till Himmelstalundshallen blir det inte.

    SvaraRadera