onsdag 23 januari 2013

Där satt den!

5-1 mot Skövde betyder mer än tre poäng. Att studsa tillbaka efter två raka förluster och faktiskt ha ett bra spel i två perioder är livsviktigt för moralen. Men det stör mig att laget fortfarande tjurar och drar på sig utvisningar lite för ofta. Viktor Torstensson är en arbetsmyra och gillar att jävlas men ibland måste han diciplinera sig och inte dra sig så mycket utvisningar som han gör. Men gött att han blev målskytt!

Att siffrorna drog i väg i den andra perioden lite väl enkelt må så vara men segern måste varit riktigt skön för Klufts mannar. Om laget bara kan kämpa sig igenom allettan och nå playoff 3 så kan mycket vara vunnit. Kanske passar laget att få riktiga utslagsmatcher på liv och död? Jag kan bara hoppas.

Men jag ropar inte hej riktigt än men om segern leder till bättre självförtroende som i sin tur ger ett bättre spelade lag så kanske det kan vända?

Intressant att se att Krif förlorade hemma mot Kristianstad och att Olofström bortaslog Mörrum. Dessutom vann Mariestad borta mot Vimmerby och nu tycker jag serien börjar sätta sig. Det kommer bli riktigt tajt ända in i kaklet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar