torsdag 3 januari 2013

Ännu fler rykten....

Nu börjar den här soppan spår ur för som det verkar har följande hänt:

* Johan Erkgärds och Elin Grindemyr ska ha varit intima
* Marcus och Elin var inte ihop vid tillfället för incidenten och har gjort slut.
* Bemanningsproffsen sponsrar inte Vita Hästen längre

Mer än så har alltså inte hänt och frågan är vad Marcus Lannersund har för hållhake på Vita Hästen som gör att de går så långt och sparkar en spelare. Kan de vara på väg tillbaka som sponsorer och ställer detta som krav? Om så är fallet ställer detta Vita Hästen i riktig dålig dager och Johan Karlsson borde få stå till svars och inte slippa undran från frågor bara för att klubben vill ha locket på. Detsamma gäller Bemanningsproffsen. De borde få en mikrofon under näsan.

Annars måste mer ha hänt än vad som kommit fram för så här stor påverkan ska inte en framtida (?) sponsor ha. Marcus Lannersund är ju en gammal hockeyspelare och kanske har han känningar inom klubben som inte kommit fram som möjliggör denna stora påverkan? För något lurt är det.

Min gissning är att Marcus och Johan Karlsson från Vita Hästen är gamla polare. Jag ska undersöka detta vidare. Om någon vet något så är det bara höra av er!

1 kommentar:

  1. Vita hästen står just nu inför en bolagisering. Min gissning är att Marcus har ettfinger med i speletoch ska pumpa in pengar i klubben mot en störreaktiepost?

    SvaraRadera