söndag 13 januari 2013

Ännu en seger men njaa....

Här kommer bara ett kortare inlägg efter en helg fullt av åtaganden som gjort att man inte kunnat följa hockeyn särskilt noga. Men ännu en seger kom ikväll. 3-0 hemma mot Mörrum och det blir ännu lättare att bli blind av kärlek. Fem raka segrar och full pott ser jävligt bra ut. Och det är det, men bara till viss del.

Av de rapporter jag fått efter matchen mot Mörrum så låter det som vanligt. Man vann men spelet imponerade inte. Och det oroar mig. När utmanare som Krif åker till Skövde och vinner med 7-3 och ett Björklöven i norr spelar ut lag efter lag så vill jag se ett Hästen som kan göra detsamma. Av det vi sett hittills så saknas det där lilla extra. 

Jesper Samuelsson gör årets första mål - på tiden! Där måste Kluft ändra någonting för att få igång "stjärnan". Jesper har talang nog för att bära laget men han får inte fram det och det är tränares uppgift att lösa det.

Bara jag som när man hör Mörrum tänker på Vita Hästens 80-90 tals möten mot Laxarna? På den tiden däremot var Mörrum en munsbit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar