torsdag 3 januari 2013

Nya rykten i Erkgärds-Gate!

Efter lite snokande har det framkommit uppgifter som kan styrka vem människan bakom Bemanningsproffsen agerande är som tvingat Vita Hästen sparka Johan Erkgärds.  Oxh det genom att tagit reda på vem tjejen i fråga kan vara. Enligt väldigt trovärdiga uppgifter är tjejen den gamla Slitz-modellen Elin Grindemyr och varför är det intressant?

Elin Grindemyrs sambo heter nämligen Marcus Åke Lannersund och vem är då detta? Han är en av personerna i ledningen till Bemanningsproffsen och ingår dessutom i styrelsen till Elin Grindemyr Collection AB. 

Frågan är vad man kan dra för slutsats av detta men det är inte långt till att tro att det är Marcus Åke Lannersund som tvingat Hästen agera och det är bara för dåligt om det nu är sant.

Att Elin och Marcus är tillsammans bevisas här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12344241.ab

2 kommentarer:

  1. Detta stämmer nog mer än vad du tror....har fått det bekräftat från icke hockeyintresserade källor

    SvaraRadera
  2. Bra att någon (allvetaren) rotar i denna smörja så att sanningen kommer fram. Mina sympatier för Vita Hästen börjar svikta rejält trots att jag följt laget sedan IFK/IKS tiden. Att som klubb lägga locket på är helt förkastligt. I dagens samhälle fungerar inte detta, allt kommer fram. Det är nog så att hästen är en klubb på dekis som på alla sätt försöker rädda varje krona som går. Stå upp för era handlingar och agera som en professionell klubb.

    SvaraRadera