måndag 7 januari 2013

Sponsrar eller sponsrar inte?

Hur ligger det egentligen till med bemanningsproffsens eventuella sponsring av Vita Hästen? En del källor säger att de inte alls sponsrat under pågående säsong medan andra säger att de visst gör det. På bemanningsproffsens hemsida kan du läsa att de sponsrar - Hästen Hockey. Slarvfel? Ja, kanske men oavsett vilket bara en fortsättning av det företagets missar. Se själva HÄR.

I övrigt måste jag säga att övriga medier, bloggar och hemsidor som övervakar hockeyn i Norrköping och division 1 i allmänhet skött denna fråga uruselt. Man har låtit både Johan Karlsson och Marcus Lannersund komma undan utan att ens behöva svara på några frågor. Folk som bryr sig om klubben förtjänar svar och då bara nöja sig med "Inga kommentarer" är att svika både läsare och hockeyintresserade. Istället har NT och Folkbladet bara ställt frågor till Stefan och Johan Erkgärds som sedan bara hänvisat till Johan Karlsson. En hänvisning de inte följt.

När det gäller bloggar som Afterice, hockeysverige osv så har de knappt nämnt skandalen och när de väl gjort det skyddar dom bara alla inblandande och hänvisar till att kan drabba oskyldiga som deras familjer osv och att man nu bör gå vidare och släppa frågan. Är detta verkligen ansvartagande? Jag tycker det inte. Det är att fly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar