fredag 9 mars 2012

Vad var det jag sa?

Vad var det jag sa? Vita Hästen vann ikväll med 5-3 inför en fanatisk publik. Matchen var grym kul att följa och på div 1 nivå kan du inte hitta mycket bättre än det vi fick se ikväll.

Matchen var jämn med Vita Hästen lite bättre och segern var rättvis till slut. Dock en hel del slarv i bakre leden ikväll och de misstagen måste minimeras imorgon. Men vi vinner!

Men jag blir så trött på alla gnälliga KHK:are. En jävla massa snack om att domaren var dålig, publiken osportslig och att speakern inte är neutral. Jag har sagt det förr men säger det igen. Var fan tror ni att ni hamnat? Ni är i VÅR hemmahall. På VÅR hemmaplan. Det är vi som bestämmer, vi som dikterar och vi som gör det som är bäst för oss och Vita Hästen. Vi älskar Hästen och då gör vi vad vill på vår hemmaplan så kan ni göra det som är bäst för i er hall. Förstått?

Men ni behöver inte oroa er. Imorgon tar er säsong slut.

Ps, nr 23 och 77 i Karlskrona är några av de mest osportsliga spelare jag sett. Flera gånger vevade de med nävarna och åkte in i situationer bara för att tjafsa Vad är det för fel på er?

10 kommentarer:

  1. Vi oroar oss inte längre... Vi kommer att göra det som är bäst i vår hall i KVALSERIEN. Men vad ska ni göra? Ja just det, ni ska gå på sommarlov.

    SvaraRadera
  2. Hästen slaktad, serveras snart på MC´donalds!

    SvaraRadera
  3. Vem är det som bestämmer ????? KHK !!! VAD HÄNDE MED VVÄRLDENS BÄSTA LAG ? VÄRLDENS 100e BÄSTA LAG SLOG UT Vita Valaken.

    SvaraRadera
  4. Gustavs-korv blev det av de gamla pållarna .....MOHAA!!!! Kaxiga Peking-bor....ni skulle ju slakta KHK!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Haha!

    Hahahahaha

    MVH
    Linköpingsbo

    SvaraRadera
  6. Hästarna fick visst gå på tidigt grönbete!

    SvaraRadera
  7. Ehhhhh?
    Valack som någon skrev, kanske är den rätta benämningen.
    Halva kvalserien är Blekinge. Betyder det något. Ja, att Blekingehockeyn är på grym frammarsch och att Div1 F var den solklart bästa div1-serien. Så nu kan vi lägga det åt sidan.
    Tråkigt, dock att ett så starkt lag som VH inte spelar kvalserien. Lycka till nästa år!

    /Mats

    SvaraRadera
  8. ....glömde.
    Jo, säsongen kunde tagit slut för KHK om VH haft fler än en handfull spelare som de måste förlita sig på. Dessa spelare såg mkt trötta ut. KHK går vidare tack vare 4 jämna formationer.
    ... en fantastisk målvakt. När det bäser som hårdast. Står han där. Fan vad bra han är, TIMO!!!
    Vi KHK-supportrar kan inte nog höja den mannen.

    /Mats

    SvaraRadera
  9. Ha ha ha ha.... Säsongen är över för er!!! Ha ha ha

    SvaraRadera
  10. SOMMARBETE HEJHEJ SOMMARBETE(melodi:sommartider)

    SvaraRadera