torsdag 12 januari 2012

Deja Vu?

Efter 6-1 för Hästen bort mot Olofström känns årets alletta som en kopia på förra årets. Hästen går snabbt till ledning och håller den från start till mål. Självklart låter det efter kvällens match från experter och läktarhåll att Olofström var usla, gjorde en dålig match och att Hästen bara utnyttjade deras misstag. Skitsnack säger jag. Vita Hästen är det klart bästa laget och Olofström är ett sämre lag. Punkt.

Karlskrona förlorade igen, nu mot Kristianstad med 4-0 på hemmaplan och man undrar ju vad deras "powerteam" egentligen fått för pengarna. Inte mycket verkar det som.

Övriga lag kan man lika gärna hoppa över. Mariestad kan vinna med hur mycket dom vill mot Vimmerby, det spelar ingen roll. Bois är ändå ett för dåligt lag. Skövde? Inte ens nära. Bara totalt genomusla. KRIF? En frisk fläkt som i långa loppet inte riktigt når yttersta toppen.

Som Hästensupporter är säsongen en lång väntan mot det som komma skall. Men brinner inte ens till för en seriefinal mot Olofström borta. Man vet att det inte är nu det avgörs. Övriga lag däremot har kniven mot strupen i varje match, då är det klart det blir hetare för dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar