tisdag 10 januari 2012

Publiken sviker i Norrköping?

Drygt 1700 mot Vimmerby kan jag köpa, men 1800 mot Karlskrona i toppmöte? Det är inte annat än rätt dåligt. Speciell med tanke på att liknande matcher tidigare år dragit bra mycket mer publik. Det får mig att undra om hypen kring Vita Hästen inte lagt sig innan den ens började? Jag hoppas verkligen det inte är så.

Nu väntar två svåra bortamatcher mot Olofström och Kristianstad. Minst en seger där och jag tror Vita Hästen kommer parkera på första platsen resten av allettan och det vore bara väntat. Och kanske är det där faran ligger. Pallar laget trycket? Det verkar som så.

Värt att notera i övrigt är att Karlskrona måste skärpa sig tillsammans med hela div 1 Sverige. Att måla upp Vita Hästen till favoriter är en sak men att som KHK försöka bli underdog när man under flera år spenderat bra många fler miljoner på lagbygget än Hästen är bara löjligt. Skillnaden på Vita Hästen och övriga topplag i ettan är att Hästen har en stomme i laget som i stort sett varit densamma i 4-5 år medan övriga lag värvar ihop X antal stjärnor varje säsong som oftast blir fiasko. Hästen ska också ha en eloge att man satsar mycket svenskt medan flertalet klubbar letar pengakåta transatlanter.

Till sist: LHC ligger snart sist. En njutning för ögat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar