tisdag 10 januari 2012

Ett inlägg om gnälliga KHK:are och Linköping

När bortalagen kommer till Norrköping gnälls det ofta över att man tycker speakern Benka Nyberg är för patriotisk och nu sist är det Karlskronabönderna som gnäller över hur hemmakär speakern har varit. "Buhu, han sa Norrköping är Sveriges huvudstad", "Buhu, en speaker ska vara neutral" gråts det från de dåliga förlorarna. Det får mig ställa frågan. Var tror ni ni hamnat? På er hemmaplan?

Såhär är det. Inget säger att en speaker måste vara neutral. Varit på hovet? Eller varför inte basket? Hemmalaget styr sitt evenemang och vill man ha en speaker som kan elda på hemmapubliken får man det. Och att bortalagen med KHK i spetsen gråter över det är bara löjligt. Att ni inte ska gilla det är ju hela poängen men så långt kanske ni inte tänker? Gör vad ni vill på er hemmaplan. I Norrköping bestämmer vi. Och vi älskar det!

Och så har vi då Linköping. Ny förlust ikväll efter att laget ännu en gång vikit ner sig och släppt in några snabba mål. Snart ligger man fast i botten. Och vem längtar inte efter det? LHC har varken en publik eller stad bakom sig som förtjänar ett lag med framgång. Det är ingen slump att LHC är det elitserielag som har minst fans utanför sin egen kommun. Herregud, Linköping har färre "gilla" än ett lag som Vita Hästen. Det säger en hel del.  Av det bör LHC dra rätt stora lärdomar men är det nåt jag vet om "cluben" så är det att dom aldrig lär sig. Vi ses i Allsvenskan 2012/13!

Forza Hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar