måndag 14 februari 2011

Och där kom den....

Och där kom den. Vita Hästens första förlust och Olofström kunde ta tre viktiga poäng. Matchen som sådan var direkt avslagen och det märktes tidigt att Vita Hästen inte hade den rätta viljan. Mer förvånade då att Olofström var så bleka som de ändå var. Risken finns ju att de tror de var bra ikväll just för att dom vann men det var dom verkligen inte men tre poäng är ändå tre poäng. Fredrik Eriksson i Hästens mål var inte dålig men känns ändå inte som en slump att man släppte in fler mål än tidigare just idag med han i mål.

I länsderbyt mellan Mariestad och Skövde tystade nog bortalaget Katrinhallen rätt rejält när man enkelt kunde vinna med 6-1 över sina antagonister. I och med att Karlskrona förlorade hemma mot Nybro efter straffar med 3-4 så skiljer det nu bara två poäng mellan Karlskrona på rätt sida strecket och Skövde och Olofström. Snacka om viktig match i nästa omgång då Olofström tar emot just Karlskrona. Utgången där kan avgöra hela säsongen för lagen i fråga.

Då är det mer läge för Skövde som kan hoppas på rätt resultat i det mötet för att själva besegra Kumla hemma. Ett Kumla som skrällde rejält ikväll när man vann borta mot Kristianstad med 4-3 så en enkel match för Skövde blir det inte.

Men jag är trots det bergfast i min övertygelse om att Karlskrona tar den sista playoffplatsen. Men är det nåt kvällens omgång bevisar så är det att det är svårt att tippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar