torsdag 21 mars 2013

En jävla utmaning

Dagen efter hemmasegern mot Karlskrona med 4-0 är risken stor att man gör samma misstag som ifjol efter att man även då slagit KHK. Man sätter sig lugnt i båten och tror allt är ordnat. Så är det inte så den som tror det är ute på djupt vatten.

Nu närmast väntar Björklöven i ett dubbelmöte och sedan har man Karlskrona borta. Tre matcher där allt kan avgöras och går resultaten fel väg kan säsongen vara slut för den här gången. Därför får man inte slappna av och tro allt kommer gå bra bara för att man vann igår. Och det tror jag inte heller laget gör, det är mer supportrarna på sidan om som riskerar fira lite för mycket och lite för tidigt.

Det väntar en jävla utmaning för Vita Hästen och skulle man lyckas gå upp i år har man gjort en riktig bragd. Först måste man vinna mot Björklöven imorgon fredag och helst måste man också lyckas knipa minst en pinne i returmatchen. Lyckas man med det så är man med i matchen på allvar men skulle man förlora båda eller bara lyckas ta en pinne så ser det genast mörkt ut igen.

Annars intressant i efterspelet till segern igår läsa vad diverse KHK:are skriver. När flera av dom skriver att man förlorade trots att man spelare för spelare är det bättre laget på pappret så visar det på deras problem. KHK:s verklighetsuppfattning är skev. Visst, KHK har flera bra spelare som borde prestera bättre man man har också spelare som är kvarlevor från deras tid i division 1 som t ex Ruiz, Söder, Elofsson osv och de är inte på något sätt spelare som lyfter ett lag till allsvenskan. Och Ruiz har väl inte varit bra på rätt många år nu?

3 kommentarer:

  1. Helt seriöst . Din blogg suger .... du har ju ingen koll . Lägg ner skiten och låt de riktiga bedömarna blogga

    SvaraRadera
  2. Ja, bättre vara ett troll som du....

    SvaraRadera
  3. anonym - du kan väl berätta vad det innebär att ha koll då? Du verkar ju uppenbarligen ha koll på läget...

    /anonym#2

    SvaraRadera