tisdag 5 mars 2013

Kim Sunna: "Vi går in i detta med ett leende på läpparna"

Här kommer ännu en intervju. Denna gång med Kirunaspelaren Kim Sunna för att höra hans tankar inför mötena med Vita Hästen.

Hej Kim och tack för chansen att prata lite med dig.
Inga problem!

Vi i Söder känner ju inte till norrlandslagen så jättebra. Hur skulle du beskriva Kiruna?  Vad kan norrköpingspubliken förvänta sig?

Vi är ett ganska jämnt lag som gillar spela enkelt med hög fart. Det är väl framgångsreceptet så det är vad som kan förväntas av oss.

Ni kom fyra i er alletta, Vita Hästen vann sin men att ni skulle lyckas slå ut Enköping var ingen överraskning för oss, vad är känslan inom laget inför mötena med Vita Hästen?
Vi har en avslappnad skön stämning i gruppen, men det har vi alltid här uppe. Vi går in med ett leende på läpparna och ska jobba hårt för att ta oss vidare.

Vad vet ni om Vita Hästen sen innan?
Tränarna har nog full koll på det där och får säga sitt ikväll på videogenomgången. Jag själv har ingen större koll ännu och är inte så brydd hur motståndarna spelar. Jag spelar på samma sätt ändå och det brukar fungera bra.

Ni har såhär långt haft en säsong där ni spelat bättre och bättre. Var kan det sluta? Allsvenskan?
Det stämmer, vi har blivit bättre och bättre under säsongen och det är ju lite det som hockeyn går ut på. Att ta små steg hela tiden. Vart det kan sluta har vi nog inte tänkt på, det kan ta slut till helgen eller i april men det enda vi fokuserar på nu är att ta nästa steg till Kvalserien.

Till sist, vågar du tippa?

Nix…….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar