onsdag 27 mars 2013

Stort jävla grattis, Örebro!

Det är inte längesen Örebro och Vita Hästen var antagonister i division 1 i kampen om de allsvenska platserna. Det spelades väldigt många och bra spännande matcher lagen emellan. Men där Örebro gjort saker rätt och växt som förening har Vita Hästen stått still. Det som för Vita Hästen fans känns som en ouppnålig utopi blir snart verklighet för Örebro. Man är på väg till elitserien. Ett stort jävla grattis, Örebro!

Det är tyvärr inte första gången lag springer förbi Vita Hästen även om jag hoppas det blir ändring snart. Men om man ser på senaste 14 åren i division 1 så har Vita Hästen gått från vara hyggligt division 1 lag till ett väldigt bra. Men mer är det inte. Och det är för dåligt. Under samma period har Växjö, Troja, Örebro m fl inte bara gått om utan även växt betänkligt. Men lyckligtvis börjar vi se förändringar som bådar gott för framtiden.

Men det ger mig ändå hopp! Kan dom så kan vi! Det som idag känns som en omöjlighet kan med rätt organisation, spelare och ledare sluta med elitserien. Detta om något visar skillnaden mellan att spela i allsvenskan och division 1. Ett bra år kan det sluta med derby mot LHC. Division 1 är som ett riktigt dåligt jobb som man går till enbart för att det betalar hyran och allt man vill är komma därifrån. Jag hoppas jag kan avsluta säsongen med ett nytt grattis. Ett grattis till Hästen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar