fredag 4 mars 2011

Låååååååååååååååååååååååååååång match i Karlskrona

Snacka om små marginaler i mötet Karlskrona mot Kristianstad. Först ser hemmalaget ut att gå emot en 2-1 seger men när sju sekunder återstod av matchen kvitterade skåningarna och matchen gick till förlängning. Och vilken förlängning. Det blev en riktig nattrysare och först i den sjunde (!) perioden kunde KHK:s Emil Lundqvist slå in 3-2 och ge sitt lag ledningen med 1-0 i matcher. Frågan är ju vilka som blev mest möra efter en sådan drabbning. Spelarna eller publiken? Returen i Kristianstad ska bli intressant. Speciellt sen pressen nu ligger på KIK.

Annat lag med pressen på sig är Björklöven som ikväll förlorade borta mot Nybro med 4-2. Frågan är ju om umeålaget klarar av att vinna två raka  mot Bendelins mannar? Känslan är att vi kommer få en tredje avgörande match på söndag och den kan gå hur som helst.

Hudiksvall försatte troligen sina chanser för fortsatt spel i och med förlusten ikväll hemma mot Enköping med 1-2.Enköping har nu två matchbollar och nån av dom kommer man ta. Ett annat lag som spelat färdigt är IFK Ore som nollades hemma mot Kiruna när det förlorade med 0-4. Finns inte en chans att de åker upp till Kiruna och vinner två raka. Nä, det är slutspelat för nykomlingarna som trots allt gjort en mycket bra säsong.

Holmgångarna fortsätter på i helgen. Ska vi gissa på minst en förlängning då också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar