lördag 5 mars 2011

Snacka om jämnt!

Förutom Kiruna som krossade Ore med hela 10-3 slutade samtliga övriga matcher 1-0 till det segrade laget även om Enköping fick två mål i öppen bur till en 3-0 seger mot Hudiksvall.

Gladast ikväll är nog Karlskrona som vann borta mot Kristianstad efter en riktigt jämn kamp. Men att som Kristianstad inte göra ett enda mål på 6,5 perioder om man inkluderar övertidsspelet senast är riktigt dåligt. Är man inte effektivare än det så vinner man inga playoffmatcher.

Björklöven lyckades efter mycket om och men vinna med matches enda mål hemma mot Nybro. Att detta skulle vara två jämna lag visste man på förhand och nu blir det också en tredje och avgörande kamp imorgon vilket var som förväntat. Känslan är att Björklöven troligen tar det.

Just nu pågår elitseriens sista omgång och det svänger varje minut vilket lag som ska lyckas ta sig till slutspel och vilka som ska ner till kvalserien. Hockey när det är som bäst!