söndag 6 mars 2011

Nybro utslaget, skönt!

Det är alltid skönt att destruktiv hockey straffar sig. Jag sade redan efter första mötet mellan Vita Hästen och Nybro att om Nybro tror det kan ta sig till allsvenskan utan att spela ett eget spel och bara leva på motståndarnas misstag så tror dom fel. Och jag fick rätt. Man åker ut mot Björklöven utan att ens försöka anfalla en enda gång och då är det inte mer än rätt att "löven" slår ut dom. 2-1 i matcher till slut.

PO3 börjar på onsdag och det ska bli ruskigt intressant. Tror faktiskt både Vita Hästen och Karlskrona tar sig vidare rätt enkelt mot Enköping resp. Visby. Däremot får troligen Huddinge problem med Kiruna och kampen mellan Asplöven och Björklöven kan sluta hur som helst. Ska vi säga att Hästen, KHK, Asplöven och Huddinge tar det till slut?

6 kommentarer:

  1. Jag tror nog inte Huddinge får några större problem med Kiruna, tyvärr.

    SvaraRadera
  2. tycker man spelar ett bra bortaspel. det är väl ändå poängen som är det viktiga eller? Har du sett en match och sen bara dömt efter det eller?

    SvaraRadera
  3. Nej, jag har sett mer än en match.
    Och hur många mål gjorde ni mot löven? Kallar inte jag bra bortaspel....

    dessutom, har alla vi som tycker Nybro spelar destruktivt fel? Tror inte det va.

    SvaraRadera
  4. Asplövensupporter9 mars 2011 kl. 06:54

    Hur tänkte Bendelin? Efter första matchen och vinst hemma så skulle de ju naturligtvis ha gett järnet framåt och försökt vinna. De hade ju en chans till sedan.
    Men nej, de ställde upp sig och slog sarg ut istället för att försöka vinna.

    Jäkla skit-Nybro! Nu får vi möta ett Björklöven som har lite koll på oss efter 5 möten. Det hade ju varit mycket lättare med Nybro som inte hade haft en aning om vad som väntade dem. Ren överkörning i 2 raka hade det blivit!

    Jaja, Jonte får väl kliva fram ordentligt och pissa på b-löven. ;-)

    SvaraRadera
  5. ...told you...inga problem för Huddinge....

    SvaraRadera