lördag 8 januari 2011

Asplöven satte tonen direkt

Jag hade på känn att Asplöven skulle vinna ikväll men 6-2? Det är stora siffror och trots en jämn inledning på matchen där Björklöven var bra med kunde hemmalaget gå till periodpaus med 2-0 i ryggen. Därefter var det inget snack.

Hemmalaget pumpade på och efter halva matchen hade Asplöven avgjort matchen med en 4-0 ledning. Björklövens nya spelare som Fredrik Öberg och Aleksandrs Macijevskis såg man inte mycket av och förutom Jonathan Hedströms PP mål syntes inte Asplövens hyllade nyförvärv märkvärdigt heller. Istället var det lagens trogna spelare som avgjorde matchen, vilket är intressant i tider när många lag plockar på sig nya spelare i mängder.  Det ska dock sägas att Asplövens nyförvärv ändå skapade en del och att de kommer göra stor nytta för laget framöver.

Asplöven kan nu gå vidare och se framtiden med tillförsikt medan Björklöven nog måste fundera på vad som gick fel ikväll. För ser det ut så här i försvaret som det ibland gjorde ikväll kan man få stryk även mot sämre motstånd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar