fredag 21 januari 2011

Ellerstad till Skövde?

Det som borde skett för längesen verkar nu bli verklighet. Sebastian Ellerstad ser ut at vara på väg bort från Troja och det ser ut som det är Skövde som får Sebastians påskrift. Om så blir fallet så är Skövde bara att gratulera. Ifjol var Ellerstad en av Vita Hästens bästa spelare och har inte hans självförtroende fått en allt för stor knäck så kommer han göra bra ifrån sig även i Skövde.

Men det är inte bara bra. Sebastian var ökänd i Norrköping för att vara helt ointresserad av hemjobb och med det jobb Skövde har framför sig att bara kunna ta sig vidare från allettan kanske inte en lat Ellerstad är det man behöver. Men jag tror Skövde inte behöver oroa sig. Hans offensiva egenskaper väger upp med råge i mina ögon hans defensiva brister. Problemet är mer att jag inte tror Skövde kommer spela mer än par veckor till bara och därmed missa playoff. Och varför då spendera pengar när säsongen kanske redan är körd om några matcher? Men för hockeyns skull så är det bra att Skövde ger sig själva chansen.

1 kommentar:

  1. Visst kan det vara som du skriver, men det är en spännande utmaning för både Ellerstad personligen och för laget inklusive ledargarnityret. Vad finns att förlora? Killen har ju en enorm potential och man behöver ny energi, som lyfter hängande skallar. Andreas Elofsson (Nybro) sade efter matchen mort Skövde:
    - Så som Skövde spelade i andra perioden mot oss hade vi inte en chans rent spelmässigt. Då var vi illa ute och laget är med det spelet helt klart ett lag för topp fyra.

    Alltså, jag tycker det är alldeles för tidigt att räkna ut Skövde. Vinst mot Kumla på söndag och man är med i loppet.

    SvaraRadera