lördag 22 januari 2011

Det var ju typiskt....

Här går man ut och säger hur starka Bofors är på hemmaplan och så går laget ut förlorar den viktiga matchen mot Mora med 1-3 efter att ha vunnit skotten med 35-19. Inte sett matchen så kan inte säga hur rättvist det var eller inte var men man kan konstatera att den nog inte var en förlust hemmalaget hade råd med om man vill ha chansen att nå playoff.

I Allettan Norra fortsatte idag kräftgången för Piteå. 0-3 hemma mot Östersund och säsongen är körd för laget. Östersund däremot har chansen på topp-4 efter att Hudiksvall poängen framför på fjärdeplatsen idag förlorade borta mot ett Kiruna med 4-3 som fortsätter övertyga. Utöver det vann både Björklöven och Asplöven pliktskyldigt sina hemmamatcher mot Sollefteå (5-2) respektive Kovland (7-3). Mest anmärkningsvärt där är att nyförvärvet för Asplöven Peter Nylander satte två mål direkt och att Johannes Thornberg gick mållös.

Dagens bästa respektiva sämsta är publiksiffrorna. Björklöven hade över 2000 mot ett anonymt Sollefteå vilket är bra. Men Asplöven? Om ni verkligen har ambitioner på att bli ett elitlag i Sverige så måste ni kunna locka fler än de 294 personer som kom idag. Just nu är Asplöven inget mer än att icke-lag. Ingen bryr sig om dom helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar